Når dit barn når skolealderen, og skal til at færdes alene, går du ind i en ny tid, hvor du helt sikkert som forælder har brug for at vide, at du altid kan få fat i dit barn, og at det altid vil kunne ringe til dig, hvis der opstår problemer.

Mange børn, som begynder i skolen, har derfor også en mobiltelefon i tasken, så de altid kan ringe til mor eller far og omvendt.

En mobiltelefon har mange knapper og funktioner – og adgang til et internet, som kan have indhold, der ikke er egnet for børn.

Hvis du er utryg og usikker over at give dit barn en mobiltelefon, så kan smart watch børn være løsningen.

En mobil på hånden

Med et smartwatch har dit barn en mobiltelefon på hånden. Du har helt styr på dit mindre barn ved at bruge sporingsfunktionen, og du kan ringe til dit barn, eller dit barn kan ringe til dig. Det giver tryghed.

Sådan virker det

Et smartwatch til børn har sit eget SIM-kort, eget nummer og eget mobilabonnement. Det behøver altså ikke at være tilknyttet en mobiltelefon.

Et smartwatch bæres på armen, og barnet slipper på den måde for at slæbe rundt på en mobiltelefon med fare for at tabe den og smadre skærmen, eller glemme den et eller andet sted.

Et smartwatch indeholder masser af smarte og praktiske funktioner som fx:

  • SOS alarmfumktion hvor dit barn med blot et enkelt tryk kan ringe dig op, hvis der skulle  opstå en utryg situation
  • Almindeligt opkald
  • Kamera og online chat
  • Alarm ur
  • Via LBS sporing kan du altid uploade den aktuelle position for dit barn

Dit smartwatch er selvfølgelig vandtæt og robust nok til at blive brugt ved udendørsaktiviteter

Børn har også har ret til et privatliv

Lad være med at misbruge sporingsfunktionen. Brug den kun, hvis du mistænker, at der er noget galt, og at dit barn kan være i fare.

Selv om dit barn har et smartwatch er det ikke en garanti for, at der ikke kan ske dit barn noget.

Du bør derfor altid tale med dit barn om, at det altid skal gå til dig, hvis det er utryg eller bange, eller hvis noget føles forkert.

Author

Comments are closed.