Bambuslagen bliver mere og mere populære, fordi de er bæredygtige og miljøvenlige. De har en naturlig, jordnær følelse, som mange mennesker nyder. Wonder Living tilbyder bambuslagner i fire forskellige stilarter: kuvertlagner, splitlagner, faconsyet lagner og flade lagner.

Lagentyper:

Kuvertlagen: den mest almindelige type bambuslagen har en klap, der gør det muligt at putte puden ind i lagenet. Det er en nem måde at opretholde dit foretrukne niveau af varme og komfort hele natten.

Splitlagner: Disse lagner er særlig ideelle til elevationssenge, hvor hver seng skal kunne løfte sig seperat fra det andet. Det er et lagen, som sidder sammen, men som stadig er splittet halvt i midten.

Faconsyet lagner: det er lagner, der kan tilpasses til kontinentalsenge, hvor lagner kan komme helt under madras eller topmadras.

Flade lagner: Dette er også en meget populær type lagner. De er perfekte til dem, der ønsker et enkelt designet, miljøvenligt lagen uden ekstra dikkedarer, og så er de nemme at lægge på sengen.

Hos Wonder Living kan du købe alle fire typer lagner i bambus af høj kvalitet og lave priser.

Fordele ved bambus materiale:

Bambus er bæredygtigt, allergivenligt og miljøvenligt. Men de har også mange andre fordele. Det absorberer fugt godt, så det hjælper med at regulere temperaturen i løbet af natten. Det er især godt for dig, som har det varmt eller koldt over natten.

Bambus lagener er naturlig antibakterielle på grund af deres lave indhold af skimmelsvamp. Bambus kræver heller ikke kraftig brug af pesticider i sin dyrkningsproces.

Wonderliving.dk

Dette er en webshop, hvor du kan forkæle dig selv med alt til soveværelset, De sælger alle mulige forskellige materialer, størrelser og designs, så du kan finde lige det, du søger til din seng. Hvis du er helt tosset med bambus ligesom mange andre, så sælger de også bambus sengetøj. Forestil dig lige at ligge i din seng omgivet af komfortabelt bambus-materiale.

Comments are closed.