Selvom mange af os er til tidløst, klassisk design, er det altid sjovt at få øje på en ny møbeltrend.

Det nye år er ofte en tid, hvor vi begynder at tænke på at opdatere vores interiør og investere i nye møbler. Du kan heldigvis finde både moderne og andre møbler hos Bobo Online.

Nu hvor der ikke er længe til årsskiftet, så vil vi hjælpe dig med at guide dig i den rigtige stilretning ved at have udvalgt de bedste møbeltrends for 2022, så du ved, at du er på rette vej.

1. Lev i en naturlig materiel verden med møblerne

Det voksende fokus i design på produkter fremstillet af træ, uld, sten og keramik har ikke kun noget at gøre med en genoplivning af interessen for håndværk; i en verden, der i stigende grad domineres af syntetiske materialer og virtual reality, tilføjer naturlige materialer en menneskelig dimension til vores hjem, som kan have gavnlige effekter på vores sundhed og lykke.

Det giver derfor god mening, at naturlige materialer er en af de helt store trends for 2022.

2. Flettede møbler kan skabe et nyt look

Flettede materialer har givet mange hjem en rustik charme siden dets genoplivning i 1970’erne – og denne sæson kan du forvente at se dette efterspurgte materiale på enhver ønskeliste.

Glem tvivlsomme udestuehavemøbler fra 1970’erne. Bring et rustikt strejf af afslappet varme til dit hjem med denne sæsons moderne bud på flettede møbler.

Set på tværs af en række hårdtarbejdende indendørs-udendørs støbte møbler og statement-boligartikler, tilbyder dette stærke, holdbare og lette bøj-og-væv-materiale en tilbagetrukket appel og naturlig komfort, der let smelter ind i enhver stil eller ethvert skema.

Dette look er en tekstureret godbid for komfortelskere, og er afslappet – så skynd dig at gå på jagt efter flettede møbler.

3. Du skal ikke være bange for farve på møblerne

Lav et statement med et strålende stykke møbel. Med mange producenter, der nu tilbyder skræddersyede farvevalg, tilbyder denne stil en hurtig og nem måde at opdatere ethvert rum på.

For spændingssøgende derude, gå den ekstreme vej og vælg store genstande, såsom skabe og sofaer, i kontrastfarver eller modstridende farver i forhold til fundamentet.

4. Invester i fristående design

Selvom definitionerne af fritstående og modulære møbler kan være åbne for fortolkning, er én ting sikkert; hvis du vælger denne type design, vil dens udseende give dit rum et dramatisk anderledes udseende.

Modulære og fritstående møbler giver dig mulighed for at blande forskellige stilarter for at give mere af en eklektisk blanding, som ikke er så let opnåelig med serier af indbyggede møbler. Det kan også give et rum en følelse af plads og frihed.

 

5. Vintage og retro møbler er stadig et sikkert valg

Vintage og retro møbler vil alle have deres plads i 2022 sæsonen – endnu engang.

Da mange af os ønsker at tilgå livet på en mere bæredygtig måde, er det ikke overraskende, at vintage møbler endnu engang er på popularitetslisten.

Nøglen er at referere til udseendet i stedet for slavisk at gengive det ved at bruge stærke farver, yndlingsstykker og en mindre-er-mere tilgang til et levende, sammenhængende tema.

Opbyg gradvist et vintage-stil-skema. Det er den slags look, der har brug for flere lag – så vælg møbler over tid, der betyder noget for dig. Det kan være, at dine bedsteforældre eller forældre har nogen vintage møbler, som de ikke længere bruger? Eller hvad med at tage på loppemarkeder og i genbrugsbutikker for at finde de helt rigtige vintage møbler? Du kan også være heldig at finde nogen flotte retro møbler hos diverse møbelforhandlere. Det er bare med at gå på jagt!

Author

Comments are closed.