Du har måske hørt, at det er en vanskelig opgave at skifte skærmen på din iPhone. Der er så mange dele, skruer og små stykker, som man skal være forsigtig med! Hvis du alligevel er klar til at skifte din skærm, så vil denne artikel hjælpe dig med at guide dig igennem det trin for trin.

Sådan gør du

Første trin er at fjerne bagsiden af din iPhone. Tag en skruetrækker, og begynd forsigtigt at fjerne alle de skruer på telefonens cover, som er synlige udefra. Der vil være seks, men pas på, at du ikke taber nogen, når du tager dem ud! Når de er fjernet, skal du glide op i det nederste hjørne, hvor det bagtil og foran mødes. Det burde gøre det muligt at fjerne telefonens bagcover.

Hvis der ikke er nogen synlige skader eller revner i din iPhone, kan du udskifte skærmen, når du har åbnet den! Hvis der er en revne, der går gennem skærmen, skal du benytte lejligheden til også at udskifte det ødelagte glas med et nyt fra Bramming Electronics. Se om de har reservedele til din model på https://br-electronic.dk/.

Det er vigtigt, at vi genbruger så meget som muligt

For at leve mere klimavenligt, så handler det også om, at vi skal lære at genbruge og købe genbrugt. Det betyder, at man ikke bare skal smide ud og købe nyt, som mange gør med en telefon. Hvis der ikke er noget galt med selve systemet på din telefon, men det kun er det udvendige, den er gal med, så bør man skifte det udvendige og bruge telefonen, så længe den virker.

At skabe ny teknologi, som består af plastik og reservedele, tærer på jordens ressourcer. Det er en proces, som vi mennesker skal lære at nedsætte, og det kan vi gøre ved at genbruge, både elektronik, tøj og plastik.

Author

Comments are closed.