Simply har kun en form for webhoteller – de billigste! Den eneste forskel på de tre størrelser af webhoteller er, hvor meget plads du får på harddisken. Mængden af hukommelse og trafik er den samme!

Selvom priserne i forvejen er i bund hos Simply, så kan du netop nu få 3 måneders ekstra webhotel gratis ved at benytte en Simply rabatkupon.

Der findes mange udbydere af billige webhoteller herhjemme. En af de mest kendte er Simply, der som navnet antyder, tilbyder webhoteller til en Euro plus moms pr. webhotel.

Mængden af harddisk afgør prisen

Simply har tre forskellige webhotel-pakker. Den eneste forskel på de tre pakker er, hvor meget harddiskplads du får til de filer, der udgør dit website.

Den billigste model til en euro og 25 cent pr. måned kommer med 5 GB plads på harddisken, den mellemste pakke har 8 GB og den dyreste har 10 GB plads.

Alle Simply’s webhoteller uanset størrelse kommer med ubegrænset plads til de tilhørende mail-konti, ubegrænset trafik og ubegrænset antal mailadresser.

Ved hjælp af administrationsinterfacet, har du mulighed for at opsætte redirects og tilpasse DNS’en, så du f.eks. kan køre dine mails på Gmail, Office 365 eller Outlook.com og stadig have domænet liggende hos Simply til billige penge.

Antal domæner pr. webhotel

Der medfølger et domæne pr. webhotel, men du kan tilkøbe flere domæner, hvis du har behov for det. Du skal dog være opmærksom på, at du har en hukommelsesbegrænsning på 256 MB pr. webhotel, som alle dine domæner skal dele. Så du bør nok være varsom med, hvor mange domæner du lægger på det samme webhotel.

PHP og MySQL er standard

Dit Simply-webhotel anvender PHP og MySQL som standard. Ønsker du at bruge en Microsoft SQL-database, kan dette tilkøbes for et oprettelsesgebyr og et fast månedligt abonnement.

Vælger du Windows-platformen til dit website, får du samtidig ASP.Net 4.5 og mulighed for at bruge open source Content Management Systemet Umbraco.

1-klik installation af CMS

Ligesom mange andre hostingudbydere tilbyder Simply 1-kliks installation af det Content Management System, du synes bedst om. Du kan vælge mellem CMS’erne Concrete5, Drupal, Gallery, Joomla, typo3 og selvfølgelig WordPress, forum-softwaren phpBB og webshop-systemerne Magento, OpenCart og Prestashop.

Fuld daglig backup

Simply tager fuld backup af filer og databaser hver dag, så bliver du hacket eller er uheldig på anden måde, kan du få genskabt gårsdagens backup ved at henvende dig til Simply’s support.

Kun online-support

Simply tilbyder online-support via deres support-forum, samt guider til de mest almindelige arbejdsopgaver. Du kan ikke ringe til Simply’s support!

Author

Comments are closed.