Du har måske prøvet det – League of Legends går i sort, men spillet kører stadig. Det kan være svært at forstå hvorfor det sker, så her giver vi dig nogle grunde til hvorfor, hvad du skal gøre hvis det sker og hvordan du undgår det i fremtiden. 

Hvis der kommer sort skærm i League of Legends, så har det sandsynligvis noget at gøre med enten dine grafiske komponenter eller drivers. Ofte er det dine drivers, som ikke længere er opdateret og dermed blevet overrumplet i løbet af spillet. 

Derudover kan det også være dit styresystem, som har slået hårdknuder og giver problemer. 

Sådan løser du sort skærm i League of Legends

Check dine drivers – Grafikkortet

Først og fremmest, så skal du sørge for at dine grafikkort er opdateret. Dette omhandler både dit hardware og software. Dit grafikkort skal i sig selv være stærkt nok til at følge med i League of Legends, så du undgår problemer når du spiller. Derudover skal du sørge for at dine drivers til dit grafikkort også er oppe til dato. Software bag grafikkortet er lige så vigtigt som hardware og begge dele skal være friske og nyopdaterede for, at du undgår sort-skærmsproblemer i League of Legends

Check om dit styresystem er oppe til dato

Windows opdaterer styresystemerne løbende og derfor kan der være små bugs i de forskellige versioner. Hvis der er en udpræget fejl i en af opdateringerne kan den også være med til at skabe problemer for dine spil. Skynd dig ind i systemindstillinger og se om der er nogle opdateringer tilgængelige. Hvis der ikke er, så hop over på Google for at se, om der er nogle nyheder om bugs, som skaber problemer for flere. Så kan det nemlig være, at der er et hotfix på vej. 

Sørg for at din internetforbindelse er stabil – Brug Ethernetkabel

Den sorte skærm i League of Legends kan også komme fordi din internetforbindelse simpelthen er for ustabil og langsom. Tjek om du har problemer med up- og download hastigheden, så det ikke er her, du egentlig har problemer. Hvis du oplever ustabilt trådløst netværk, så skynd dig at få anskaffet et ethernet kabel til din computer, så du altid har stabil internet.

Sådan forebygger og undgår du sort skærm i League of Legends i fremtiden

Hvis du igen og igen oplever problemer med dine pc-komponenter, så er det vidst på tide at investere i en ny gaming computer til League of Legends. Nye komponenter, nyt bundkort og nye styresystemer kommer nemlig med større driftssikkerhed, så du kan undgå at spillet går i sort. Derudover få investeret i ethernetkabel, måske opgraderet din internetforbindelse eller styresystem, så alle steder, hvor der kan opstå problemer, står knivskarpt til fremtiden.

Author

Comments are closed.