Solbriller er geniale. De beskytter både øjnene mod solens kraftige stråler, men de giver også et stilet look, og de kan kombineres med stort set alle tøjstile. Sådan er det i dag, og sådan har det altid været. Solbriller bør altid være en fast del af inventaret.

Men ligesom ved alt andet mode, så skifter solbrillemoden også fra sæson til sæson. Hvad der var moderne sidste sommer, bliver ikke nødvendigvis stilen igen. Og det betyder, at du altid skal være opdateret på, hvad den nyeste solbrillemode er.

Derfor skal du gå op i solbrillemode

Solbriller er kommet for at blive – det er der ingen tvivl om. Solbriller pryder stort set alles ansigter om sommeren, men det er ikke alle, der prydes lige meget. For selvom solbriller til dels kan være universelle, så er der dog forskel på stilarten og ansigtsformen. De to ting skal helst matche.

Men selve solbrillemoden ændrer sig også hele tiden. Nogle gange er det de helt runde briller, der passer med sæsonens stil, og andre gange er det de mere klassiske Ray Ban briller, du bare MÅ have fingrene i. Hvis du ikke er opdateret på den seneste solbrillemode, så kan du risikere, at folk tænker ilde om dig.

Solbrillemoden er blevet mere sjov

Én ting, man dog kan sige generelt om udviklingen, er, at stilarten generelt er blevet mere sjov og legende. Man behøver ikke længere at satse på de helt neutrale briller. I stedet vil du opleve, at solbriller kommer i mange forskellige størrelser og former, og mange af dem dominerer meget i ansigtet.

Det skyldes, at solbriller har bevæget sig en smule væk fra sit praktiske udgangspunkt og i stedet i dag er mere en form for ”statement”. Du er, hvad du bærer, og hvis du vil give et godt indtryk af dig selv, kan du bære solbriller, der passer til din personlighed.

Dit ansigt skal passe til solbrillerne

Med alt dette sagt, så vender vi dog tilbage til udgangspunktet: Du skal have solbriller, der passer med den nuværende mode, og du skal have solbriller, der passer til dit ansigt. Så læs om den seneste solbrillemode her, og så får du også lige nogle tips til ansigtsformen:

Hvis du har et ovalt ansigt, så er du ret godt stillet: De fleste solbriller går godt til et ovalt ansigt. Hvis du derimod har et mere rundt ansigt, bør du vælge et smallere stel, som trækker opmærksomheden opad. Det skyldes, at du skal have solbriller, der helst får dit ansigt til at se længere ud.

Og hvis du har et mere firkantet hoved, bør du satse på runde solbriller, der giver lidt kontrast til ansigtet. Fokus skal op og væk fra kæberne.

Comments are closed.