Det er ikke så nemt at designe og opbygge en webshop, som nogle tror. Der ligger meget arbejde i det. Du er nødt til at overveje ting som: Hvilken type hjemmeside ønsker du? Hvordan skal designet se ud? Hvor meget tid skal der bruges på SEO-optimering osv. I denne artikel vil vi gennemgå disse overvejelser og meget mere!

Domæne

Det først du skal have styr på, før at du kan komme ordentlig i gang med resten, er at finde et godt domænenavn. Det er altså, hvad der skal stå i URL linjen for, at man kan finde netop din side. At finde et godt navn er ikke nemt. Det skal være noget unikt, noget folk kan stave til, noget, som folk kan huske, og så må det gerne have en sammenhæng med det, du gerne vil sælge i webshoppen.

Webudbyder

Der er mange webudbydere at vælge imellem. Jeg anbefaler, at du ikke bruger de gratis, da de normalt har en masse begrænsninger og andre problemer. Den bedste løsning er at bruge en udbyder af delt hosting, som kan opfylde dine behov for data, priser og kundeservice.

Platform (wordpress)

Når der er styr på domæne og udbyder af domænet, så kan du så småt gå igang med selve opbygningen af dit website. Du skal beslutte, hvilken platform der skal bruges til webdesignet. Der er mange platforme, der kan bruges, men jeg anbefaler WordPress, da det er gratis og nemt at bruge.

WordPress er brugervenligt, billigt og lige til at gå i gang med. Udover det, så får WordPress gentagende ros og komplimenter fra mange eksperter fra hele verdenen. Så mon ikke, at det også vil virke for dig?

Shopify

Shopify er en dyrere platform, som giver dig mulighed for at bygge et e-handelswebsted uden nogen programmeringserfaring. Det eneste, jeg ikke kan lide ved Shopify, er de dyre gebyrer og begrænsninger der er. Men når det hele kører, så er det også tidsbesparende og super nemt at arbejde i og med. Og så kan du nemt lave et lækkert design af webshop i Shopify.

Hjælp til design?

Hvis du ikke selv har evnerne, viden og tiden til at designe dit eget eller tilpasse din wordpress-side, så findes der heldigvis virksomheder, som har speciale i webdesign med erfaring i både wordpress og Shopify. Så uanset om du er interesseret i WordPress hjemmeside priser eller andet, så kan du kontakte dem, og i samarbejde skabe en unik og funktionel webshop.

Det kan godt være, at det koster lidt flere penge, end hvis du selv satte dig ned og lavede det, men du bør se det som en investering. Den tid, du selv skulle bruge på det, er tid, der går fra andet, som også er vigtigt (som giver potentielle salg). Ved at du får designet din hjemmeside af et webbureau, gør også, at din hjemmeside bliver 100% funktionel og moderne. Der bliver taget højde for, at hjemmesiden er kompatibel på både pc, tablet og det vigtigste: telefonen. Du skal også huske på, at du vil ikke betale for en hjemmeside, du ikke selv er glad for. Samarbejdet fortsætter til DU er 100% tilfreds!

Author

Comments are closed.