Hos bObles er der stort fokus på nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg. Med multifunktionelle produkter i lange baner kan dit barn hurtigt blive glad for aktiviteter med de forskellige produkter, og gennem leg udvikles de motoriske kompetencer altså. Det er et vigtigt element i barnets opvækst, og derfor er bObles produkter ideelle til lige netop dette.

Hos Little Happy er vi vilde med de mange forskellige produkter man finder fra bObles. Favoritten blandt mange er bObles elefant, og hos Little Happy kan du finde elefanten i forskellige farver og størrelser, og så kan du finde lige netop den der passer til dit hjem.

Mange timers leg med bObles elefant

Den kendte bObles elefant giver rig mulighed for en masse forskellige lege og aktiviteter. Elefanten kan vendes på forskellige måder så der nu kan laves nye lege og aktiviteter. Det er et multifunktionelt produkt, så barnet får sat fantasien på prøve og kan nu udnytte de mange forskellige muligheder for lege og udfordringer.

Elefanten er produceret i et materiale der er vandafvisende. Dette er altså også med til at skabe flere muligheder for forskellige lege. I bruseren eller badekarret har barnet pludselig et helt nyt badedyr, som helt sikkert vil gøre bade tiden sjovere. Elefanten kan også sagtens tages med i poolen eller på en tur på stranden.

  • Brug af bObles elefant

bObles elefant kan bruges til en masse forskellige lege og aktiviteter. Når elefanten står normalt kan barnet sidder på ryggen af den, og så ride ud på savannen. Ved at vende elefanten på hovedet skabes der nu en sjov vippe til barnet – så gælder det om at holde balancen. Når elefanten vendes på siden kan den bruges som en skammel, stol eller et bord. Så findes der også en ny flade på værelset, der kan bruges til opbevaring af ting der ikke må stå på gulvet.

  • Forskellige størrelser

Elefanten er udviklet i to størrelser, hvilket giver flere muligheder for forskellige lege. Mens barnet er mindre vil elefanten i mellem størrelser være mere egnet til barnet, så den ikke vil virke lige så voldsom som den almindelige måske vil. På den måde er der mulighed for at børn i mindre aldre kan få glæde af den kendte bObles elefant.

  • Indretning af børneværelset

Når det gælder indretningen af børneværelset, kan det godt blive svært at få alle elementerne til at passe sammen. Med bObles elefant vil dette ikke være et problem. Da elefanten er designet i et stilrent design, og i farver, der ikke skaber for meget opmærksomhed, kan elefanten nemt passe ind på børneværelset. Ved at vende elefanten kan den også nemt stå som et natbord ved siden af sengen, når den ikke bruges til sjov og leg. På den måde bliver den også del af praktisk indretning.

Udvikling af de motoriske evner med bObles elefant

Hos bObles er en af deres kernekompetencer, at deres produkter er multifunktionelle, og kan bruges til at styrke barnets motoriske kompetencer. Her skal den motoriske udvikling ske gennem sjov og leg med de forskellig etumlemøbler.

Elefanten kan bruges på en masse forskellige måder, som vil være med til at styrke barnets motoriske evner på den ene eller den anden måde. Dette sker eksempelvis når elefanten står helt normalt. Her kan barnet sætte sig op på ryggen af den, og så gælder det ellers om at holde balancen. Dette vil styrke barnets balance og kontrol af balancen.

Når elefanten sættes på hovedet, og der så skabes en vippe, vil balancen altså også være i fokus. Her kan barnet i starten sidde ned og føle kilden i maven hver gang den vipper fra side til side. Når barnets balance bliver bedre, kan han/hun prøve at stå op på den, og så vil balancen for alvor komme på prøve. Her vil barnets generelle styrke også blive trænet.

Med god motorik vil barnet også have det lettere generelt fremadrettet. De motoriske evner har indflydelse på barnets selvfølelse og deltagelse i sociale sammenhænge, så ved at have god motorik vil barnet altså have lettere ved nye mennesker, og derved blive mere selvsikker og åben.

Comments are closed.