Pris og hastighed – Hvad er vigtigst for dig når du vælger bredbånd?  

Hvad er vigtigst for dig når du vælger bredbånd? Er det prisen? Hastigheden? Måske en blanding af pris og hastighed? Det kan også være du ikke er helt afklaret med hvad der er vigtigst for dig? Men hvis du allerede ved hvad der er det vigtigste når du skal vælge bredbånd behøver du ikke læse videre, med letfinans sammenligningsværktøj kan du hurtigt og nemt sammenligne priser fra udbydere, her kan du samtidig sammenligne hastigheder. På den måde kan du nemt finde frem til den bedste løsning for dig.  

Er du i tvivl om hvad der er vigtigst for dig når du skal vælge bredbånd? Eller måske er du bare nysgerrig så læs med her! Først skal du spørge dig selv hvad du skal bruge internettet til? Streamer du serier online? Har du en nas server? Har du børn der gamer? Det kan også være du bare bruger det til at sende en mail engang imellem? Osv. 

Hvis du bare sender en mail engang i mellem og ikke bruger bredbåndsforbindelsen til streaming og gaming, kan du sagtens nøjes med en lav hastighed. Hvor hvis du bruger internettet til at streame serier hjemme i sofaen, har du brug for en højere hastighed. Har du så brug for en god upload hastighed? Nej det har du ikke hvis du bare sender mails eller streamer en god serie eller film hjemme i sofaen.   

Hvornår har du så brug for en god upload hastighed? Det har du f.eks. hvis du har en netværksharddisk til at stå derhjemme, som du vil hente noget fra når du er hjemmefra. Måske arbejder du hjemmefra hvor det er nødvendigt at deltage i online møder med kollegaer eller kunder. I dette tilfælde er det rart at have både en god download og upload forbindelse. 

Hvad skal du så væge? 

Det er jo helt op til dig selv og kommer helt an på dine behov! Har du en søn der går meget op i gaming, vil vi anbefale en højhastighed. Hvis du bare sender en mail engang i mellem, så er det nok en lav hastighed til en god pris du skal vælge.  
 

Har du fundet ud af hvad du skal vælge så hop ind på letfinans og find den bredbåndsløsning der passer til dine behov og kriterier.  

Author

Comments are closed.