Det var lørdag, og jeg havde endelig weekend. Jeg havde virkelig brug for en lille pause fra skolen i denne uge, da jeg virkelig ikke har været helt på toppen. Jeg har virkelig været træt, og haft virkelig dårlig søvn. Jeg har haft virkelig svært ved at falde i søvn, og virkelig svært ved at stå op når jeg skulle i skole. Jeg slappede meget af derhjemme, hele lørdagen. Det var virkelig dejligt, og lige det som jeg havde brug for. Jeg havde nemlig også meget jeg skulle nå i morgen. På mandag, skulle jeg flytte med mine forældre ind i vores nye hjem. Mine forældre har lige købt et hus tæt på hvor vi bor nu, som vi skal flytte i. Derfor skulle jeg bruge min søndag på at få hele mit værelse pakket ned. Jeg valgte at bruge dagen i dag, på at få slappet af, så jeg var frisk til i morgen. Jeg fik sovet lidt, og spist. Næste dag var det så tid til at pakke. Jeg fik alle mine ting pakket ret hurtigt ned. Jeg startede med mit tøj, som måske tog lidt tid, da jeg virkelig havde meget. Det tog mig cirka 2 timer, og så havde jeg pakket hele mit værelse ned. Det blev så mandag, og det var tid til at vi skulle flytte. Jeg fik fri fra skole i dag, da jeg skulle bruge den på at hjælpe mine forældre. Mine forældre gav mig lidt penge for at hjælpe det, og jeg vidste med det samme hvad jeg skulle bruge dem på. Jeg tog næste dag efter skole ned til fixphone.dk, og fik min telefon skærm skiftet. Jeg har nemlig haft den smadret i noget tid, og har ventet på jeg havde råd til at få den skiftet.

Comments are closed.