Skal bilen ligne noget der kører testkørsel i baglandet eller kan du rent faktisk have en fed bil om vinteren?

Vinter er den tid på året hvor du skal have de flotte alufælge af bilen og sat kedelig stål på. Eller er det ? Det er som sådan et godt spørgsmål, men til dels også bare et valg du skal tage. Alufælge kan nemt tåle at køre om vinteren, så det er ikke et krav at du skal have de triste kedelige stålfælge på. Det der kan afholde for at kombinere vinterdæk med alufælge kan være prisen. Det kommer naturligvis an på om det skal være store fælge hele året rundt. 

Om du har den ene eller ande fælge på, betyder ikke meget for kørslen. Det er dog et noget trist syn hvis der sidder 15″ stål på. Vil du derfor gerne beholde dine alufælge på hele året uden at skulle til at investere en formue i det. Så er helårsdæk et godt alternativ. Specielt kvinder elsker denne mulighed da bilen så stadig ser cute ud i december, uden at æde af budgetet til sko, tasker, kjoler og frække trusser. Prioriteringen er nok her lidt anderledes hos mænd. De har tit ikke samme problem med at købe ekstra sko til bilen. 

Kan man køre med de samme dæk hele året rundt.

Når det kommer til både vinterdæk eller sommerdæk, så anbefales det ikke at lade dem sidde på bilen hele året rundt. Vil du dog gerne slippe for at skulle skifte, så er løsningen et helårsdæk. Det er lavet til at kunne blive på bilen hele året rundt. 

Nå spørger mange sig så, hvorfor alle ikke bare bruger dem. Grunden er at vinterdæk er det mest sikre valg til vinter og sommerdæk det bedste til sommer. Helårsdækket er en kompromis. Nogle vælger sikkerhed frem for alt. 

Author

Comments are closed.