Johan er kommet ud på den anden side af sit alkoholmisbrug. Det medfører en lang række klar forbedringer – ikke mindst for livskvaliteten. I denne artikel kan du læse om nogle af de positive fordele, der er ved at lægge alkoholen på hylden og blive alkoholfri efter sit misbrug.

Du kan få hjælp med minnesotabehandling

En behandling som minnesotabehandling er en særdeles effektiv måde at hjælpe alkoholmisbrugere ud af deres misbrug. Her fokuserer man på at få misbrugerens fysiske og psykiske sundhedstilstand et bedre sted hen. Det kan være i form af øvelser for hjernen samt gåture og andet fysisk. Det er nemlig ved det positive, man kan udsætte kroppen for, at der kan opstå forandringer, der kan få misbrugeren til at træde ud på den anden side af skyggen af alkohol.

Du får mere overskud – også i økonomien

Når du har lagt alkoholen på hylden, vil du opdage, at du får mere overskud – både i krop og sind. Alkohol er hårdt for vores system, og når den ikke længere skal klare modstanden fra dette, kan du opleve, at din krop bliver let og propfyldt med dejlig livsenergi. Desuden kommer der også væsentligt mere overskud på din bankkonto, når der ikke længere går en masse spildte penge på alkohol.

Du kan passe dine relationer langt bedre

Det er meget typisk, at man kan miste tætte relationer, hvis man kommer ind i et alkoholmisbrug. Folk kan trække sig, fordi de også kan opleve, at du trækker dig. Det kan være svært for alle, men her vælger mennesker de løsninger, der samtidig passer på dem selv. Det er dejligt at komme ud på den anden side med oplevelsen af igen at have tid og overskud til at passe de vigtige relationer, og dit fornyede jeg vil skabe gammeldags gensynsglæde hos menneskene omkring dig.

Du kan fjerne dig fra følelsen af ensomhed

Det er utroligt ensomt at have et alkoholmisbrug, da det er noget, de fleste står tilbage alene med. Ensomhed er en dræber, og når først man sidder fanget i ensomhed, kan det æde sig ind i sindet. Med oplevelsen af den fornyede livsenergi, vil man typisk også opdage, hvor ensom man rent faktisk har været, når først man træder ud på den anden side af skyggelivet igen. Det er en opløftende følelse, hvor man kan få gamle relationer tilbage, der også er med til at modarbejde den altopædende følelse af ensomhed.

Author

Comments are closed.