Har du en sød pelset ven, som skal til at flytte ind der hjemme? Det er en sand glæde, at have en hund eller kat i hjemmet. Kæledyr spreder glæde og hygge i et hvert hjem, og fordrer samtidig mange timers god motion i det fri, hvis man for eksempel skal på gåtur med sin hund. Som en ansvarlig hunde eller katteejer bør man altid sørger for, at ens kæledyr har alt den skal bruge i hjemmet, lige fra den bedste mad til det sjoveste legetøj. Læs med her og find alt du skal bruge, for at gøre din hund eller kat tilpas og lykkelig i dit hjem. 

Put noget lækkert i skålen

Dit kæledyr er ofte madglad. Derfor skal du som ejer altid sørger for, at maden er tiptop, så din hund eller kat kan glæde sig til spisetid hver dag. Ingen dyr spiser fuldstændig ens. Hunde eller kattemad kommer både tørt og vådt med forskellige smag, til forskellige racer og til forskellige størrelser. Det er også vigtig, at du det første år af dit kæledyrs liv, køber foder lavet specielt til små hvalpe eller killinger, som er særligt skånsomt for de voksende tænder. 

Derudover er gode snacks og godbidder altid en god ide, til at belønne din husdyr, når i træner, går tur eller leger. 

Timevis af sjov underholdning

Underholdning og stimuli for dit kæledyr er enormt vigtig for deres trivsel. Når det kommer til legetøj til dit kæledyr, er det forskelligt, hvad der hitter. Katte elsker for eksempel noget at klatre og kradse i, hvor imod din hund måske helst vil gnave, trække eller jagte en bold. 

Uanset, hvilket kæledyr du ejer, så er legetøj et absolut must. Det er en god ide, at anskaffe sig legetøj, som du kan benytte sammen med dit kæledyr, til kvalitetstiden, og noget underholdning, som dyret kan beskæftige sig med, når det er alene. 

Find de bedste produkter til dit kæledyr

Dine kæledyr fortjener det bedste, og derfor bør dit hjem altid være udstyret med alt, hvad din hund eller kat har behov for.  På Canem finder du alle de bedste produkter, udstyr og tilbehør til både hund og kat. På siden kan du shoppe et bredt udvalg af foder, legetøj, halsbånd, senge og hygiejneprodukter. Du finder derfor alt, du har behov for, i højeste kvalitet samlet på en og samme side.

Som ny kæledyrsejer skal udstyret være i top. På siden finder du altid de nyeste og bedste produkter, der findes på markedet. Siden opdateres konstant med nye produkter, i højeste kvalitet med de smarteste funktioner, både fra Danmark og udlandet. Giv dit kæledyr et godt, sjovt og langt liv med kvalitetsprodukter og smart udstyr i hjemmet. 

 

Comments are closed.