Vigtigheden af fysisk berøring, kram og kram

Fysisk berøring er afgørende for sunde relationer. Når du er i et forhold, har du brug for at føle, at din partner tager sig af dine fysiske behov. Du skal føle, at din partner er villig til at røre ved dig, kramme dig og kramme dig. Du har brug for dette for at føle dig forbundet og føle dig støttet i dit forhold. Desværre bliver kram i vores samfund ofte taget for givet. Folk tror ofte, at det er en selvfølge, når det kommer til romantiske forhold. Men kram er ikke det samme for alle. For nogle mennesker handler det f.eks. om at røre, holde om og modtage hengivenhed. Det handler om at komme i kontakt med deres partner. For andre handler det om at kunne være tæt på og “forbundet” med deres partner. Det handler ikke om at skabe kontakt med dem på et følelsesmæssigt plan. Det handler f.eks. om at kunne føle sig tryg og sikker, mens de falder i søvn.

Kærlighed, kontakt og følelsesmæssig støtte er afgørende for sunde intime forhold

Der er et par vigtige ting at huske, når det kommer til dating, forhold og intimitet. For det første fortjener alle kærlighed. Alle fortjener at føle sig elsket og taget hånd om sig selv. Alle fortjener en chance for at finde kærligheden. Ingen bør blive dømt, såret eller mishandlet, fordi de er alene. For det andet er det vigtigt at huske, at intimitet og nærhed i et forhold ikke er det samme. Intimitet handler om at dele dine tanker, følelser, minder og erindringer med din partner. Det handler om at “lukke sin partner ind” følelsesmæssigt og autentisk og ikke kun overfladisk. Det handler om at gøre det hele tiden, men det handler også om at gøre det nogle gange og om at have modet til at gøre det, når man føler sig sårbar og “usammenhængende”. Måske I er i et forhold, hvor det har været godt, men I nu har mistet et eller andet. Det betyder ikke, at forholdet er dødt. Nej, I kan i stedet forsøge at få hjælp udefra. En sexolog kan måske være den rette løsning for jer?

Konklusion

Selv om vejen til at finde din partner kan være vanskelig, er det vigtigt at huske, at det bliver lettere med øvelse. Jo mere du lægger i forholdet, jo mere vil du få ud af det. Hvis du dater eller håber at finde en partner, og du har svært ved at få dit intime liv til at fungere; er det vigtigt at huske, at du fortjener kærlighed og forbindelse. Du fortjener at føle dig elsket og støttet af din partner. Du fortjener at blive forelsket i nogen og føle dig følelsesmæssigt støttet af dem.

Author

Comments are closed.