Har du et problem, at folk glor ind af dine vinduer, du gerne have privatlivets fred tilbage i din bolig, her kan du vælge et fedt alternativ til gardiner og persienne, nemlig vinduesfilm eller en frostet vinduesfilm.

Du skal vælge mellem to typer, spejllignende solfilm der skaber one-way effekten eller folie med frosted effekt hvor  man slet ikke kan se igennem. Filmen har et reflekterende udseende af spejltypen på den lyseste side af glasset, som næsten altid er udenfor i dagtimerne. En vinduesbeklædning er en klæbende eller statisk film, der påføres en glasrude og bruges til at give privatlivets fred i et rum, samtidig med at det meste af det naturlige lyskilde bevares.

Reflekterende vinduesfilm som også kaldes spejl solfilm har takket være dens spejllignende finish skabes et reflekterende rude der ekstra fordel, at den giver privatliv i dagtimerne, ved at gøre dit glas reflekterende, så du kan se ud én vej, uden at udsynet bliver begrænset alt for meget. Men effekten af spejlfilm virker altid på den måde at det er lyset der styrer hvem der ser spejlet, den side der har mest lys ser spejlet.

Du har også mulighedfor at vælge andre den anden type, nemlig frostede vinduesfilm. Der kan slet ikke ses igennem frosted folie, der kan dog skæres mønstre i folie og her kan du se igennem, eller du kan sætte det på noget af ruden. Dette gør frostet glasfilm ikke kun til et smart og harmonisk dekorativt element til dine glasoverflader, men også en fremragende beskyttelse af dit privatliv i følsomme rum, især badeværelser.

Badeværelser med vinduer har masser af ​​lys og du kan lufte ud, men det kan naturligvis give problemer, når det kommer til at bevare dit privatliv. Sandblæst folie ser derfor særligt godt ud på badeværelsesvinduer, hvor privatliv almindeligvis er påkrævet.

Fordi denne private vinduesfilm stadig slipper lys igennem, er den et godt valg til kontorer eller områder, hvor du ikke ønsker at ofre følelsen af ​​plads for dit privatliv. Uigennemsigtig privatlivskontrol vinduesfilm er en fantastisk mulighed for dem, der leder efter ekstra privatliv i dit hjem. Mange rum i stueetagen kan drage fordel af privatlivsfilm til hjemmets vinduer for at stoppe nysgerrige øjne, uanset om det er i stuen, køkkenet eller nedenunder.

Privatlivsfilm bliver monteret i private hjem, kommercielle, detail-, regerings-, militær-, hospitals-, universitets- og skolebygninger i hele Danmark hele tiden, det er både et sommer og vinterprojekt.

Der findes dog også specialvinduefilm som er hullet, der kan printes på den ene side af det, det kan beskytte din virksomhed eller hjem mod nysgerrige blikke, hærværk. Der gælder samme teknik som ved spejlfilm, at det er den sider der har mest lys der ikke kan se igennem, det benyttes ofte i busser, erhvervsbiler og den slags.

Comments are closed.