Fedeste slips til garderoden 

Er du af sted til bryllup og vil have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. vi giver dig et vanvittigt udvalg af tonsvis forskellige typer af slips her finder man brede slips, som en hyggefar vil have eller tyndeslips til en der vil se skarp ud når man skal ind til møde. Her vil du endvidere færdiggøre dit look med en slipsenål, som smart og elegant organisere dit slips og gør at din styling sidder i skabet.  

Skal man til julefrokost med familien? 

En af de typiske steder man anvender slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, her har vi den perfekte mulighed til dig som ønsker med et specielt juleslips. Her har vi et enormt sortiment af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der virkelig vil gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her kan det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har et guld ur, så tag en guldslipsenål, så dit outfit er gennemgående og at din forstand på tøj er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos os ser man et enormt udvalg af slips i masse afstøbninger. Her kan vi guide dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der kan passe smart sammen. Vi har igennem en lang tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er smart at vide og hvad man bør overveje, når man skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du kan finde at mange af vores slips er lavet i silke, så det er nemt for dig at binde. Her ser man samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så man er 100 % at slipset ikke er træls for en eller være for meget. Med en slipsenål ser du en simpel accessorie, der er let for en at benytte. Vores sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper en nemlig også med at holde styr på slipset, så slipset ikke skrider ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

mange farver 

Er man den festlige person, som holder af farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor du kan købe slips i mange forskellige farver? Så bør du ej kigge længere, BalderClothes har slips i mange farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Author

Comments are closed.