PS Dansk Ehandel lancerer en ny kollektion i mobilcovers kategorien, og dette har fået navnet perfect covers. Perfect covers er en ekstremt intuitiv ny løsning i covers til de nye smartphones. Denne beskyttelse revolutionerer, hvad man før har kendt som almene magnet covers. Derfor giver det forbrugeren en yderst effektiv beskyttelse af den nye telefon, så man undgår skaderne så meget som muligt.

PS Dansk Ehandel har længe gået med udviklingsideer om at forbedre traditionelle magnet covers og presse citronen til det yderste for, hvad design og funktionalitet og styrke kan præstere. Dette kommer ovenpå en stor succes indenfor skærmbeskyttelse, som webshoppen tidligere har solgt med stor succes.

Perfect covers kan købes online og kan fås til alle de nye modeller i top brandsene. Dette vil sige iPhone, Samsung, Huawei og OnePlus, som er det mest solgte brands i Danmark.

Udviklingen har stået på i noget tid, og nu kan man altså endelig præsentere en ny og smart kollektion af Perfect covers, som begejstrer og fornyer et så småt frembrusende koncept af mobilcovers.

Disse covers er lavet til at være op til 800% stærkere end, det du som forbruger kender som regulært skærmbeskyttelse, og der satses meget på i højere grad at kunne beskytte telefonen hele vejen rundt, hvilket vil sige skærmen såvel som bagsiden.

Coveret har skærmbeskyttelse på forsiden såvel som bagsiden, og det hele holdes sammen af magneter i siderne, hvorfor det er muligt at tage ind og ud af etuiet efter behov.

Endnu en smart feature, som PS Dansk Ehandel lægger vægt på, er coverets intuitive design, som er lavet til at være fuld touch kompatibelt of resistent overfor overfladesnavs og skrammer/ridser.

Perfect covers magnet covers bliver lanceret I farverne rød, blå, guld, sølv, rosa gold, grøn og sort og kommer til at få et metallisk shine i siderne på coveret.

PS Dansk Ehandel har lagt stor vægt på at udvalget bliver dækket, hvorfor man har sørget for at producere covers ind til de mest populære topbrands. Ligeledes fokuserer man på at komme væk fra besværlig montering, og designs, der frustrerer forbrugerne.

Mobilcovers er et marked, som altid er hastigt voksende, og det mærker man som forbruger, hvorfor mulighederne er store, når man går ud og vil forkæle sin nye eller endda gamle telefon med et nyt betræk.

Perfekt covers har fået navnet i jagten på de perfekte covers i et evigt skiftende marked, hvor konkurrencen er hård. Derfor har man hos PS Dansk Ehandel også prissat de nye covers i kollektionen til en favorabel pris, ovenikøbet med et introtilbud i juleperioden.

2021 bliver et spændende år i mobilcovers verdenen, hvor man kommer til at se flere nye designs til hver eneste nye smartphone.

Perfect Covers er noget, der imponerer og er lavet til at skille sig ud, og det er en type cover, som vi kommer til at se meget til i de kommende år grundet deres intuitive designs.

Tendensen er, at man bevæger sig væk fra besværlig montering og over i noget let og lækkert, som beskytter telefonen hele vejen rundt, og her tikker Perfect Covers boksen indtil videre.

Comments are closed.